الجمعة، 29 يونيو 2012

صنيه جولاش باللحم المفروم

المقادير
لفه جولاش من النوع الجيد
لحم مفروم
بصل + ثوم
زبده + بيض + لبن طازج

التوابل : ملح + فلفل ابيض+ زعتر + بهار لحم + ورق لورو
الطريقة
نحمس اللحم المفروم مع البصل والثوم والبهارات
نحضر صنيه وندهنها بالزبده ونفرش طبقه من الجولاش ونضع عليها كميه من الزبده السايحه ونضع اللحم المفروم ونسويه ونضع باقي كميه الجولاش ونضع باقي كميه الزبده ونقطعها مربعات او مثلثات حسب الرغبه
ونكسر عدد2 بيضه مع كوب من اللبن ونخلطهم جيدا مع قليل من الفلفل الابيض
ونصبههم علي الصنيه وندخلها الفرن الى تنضج
وعوافي

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق